-

Trends en ontwikkelingen binnen de krappe recruitmentmarkt

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Indeed. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Indeed’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Welke ontwikkelingen zijn game-changers voor jouw recruitment business?

Hoe krijg je grip op talent in jouw arbeidsmarktdoelgroepen? En hoe haal je het maximale uit je recruitmentstrategie? Arjan Vissers, Recruitment Evangelist Benelux bij Indeed, vertelt het je in deze video.

Arjan ondersteunt werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. In zijn vorige rol bij Indeed was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van het bedrijf in de Benelux. Voor die tijd heeft hij veel ervaring opgedaan in de HR-sector en zette hij een eigen startup op: een marktplaats voor freelancers.


Spreker:
Arjan Vissers (Sr. Recruitment Evangelist bij Indeed)

Collectie: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond