Entertainment

Andere Topics in Media

Emerce Jobs

 

Artikelen in Entertainment

Atmosphere zet de toon voor een versterkte klantbeleving

Wat merken als Ace & Tate, Marqt en Wagamama gemeen hebben? Atmosphere van Kollekt.fm. Rolf Dröge, oprichter van de muziekdienst, laat artiesten en andere muziekexperts een afspeellijst samenstellen die gebaseerd is op de merkidentiteit van zijn klanten. “We versterken de in-store-klantbeleving met zorgvuldig geselecteerde muziek.” Inmiddels maken vijfentachtig locaties in zeven verschillende landen gebruik van Atmosphere.


BREIN schikt met illegale IPTV-aanbieder

BREIN heeft een schikking getroffen met een van de grotere Nederlandse aanbieders tv zenders via internet (IPTV). Deze niet nader genoemde partij heeft de verkoop van illegale abonnementen gestaakt, een rectificatie aan klanten verstuurd en een compensatie betaald van 10.000 euro voor door BREIN gemaakte kosten.


Eelko van Kooten (Spinnin’ Records): ‘Ik kan het niet maken, maar wel goed verkopen’

Nul komma nul twee cent levert een stream gemiddeld per keer op op Spotify, maar toch heeft Eelko van Kooten, platenbaas van Spinnin’ Records, sinds kort een plekje in de Quote 500. Ondertussen heeft zijn platenlabel meer dan meer dan zestien miljoen volgers op YouTube en in totaal op social media een kleine zesentwintig miljoen volgers.


Meer artikelen in Entertainment

Topic: Entertainment

In het Topic Entertainment vind je tips, tricks, achtergronden, cases, best practices en opinie op het gebied van online entertainment, games, film en muziek. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Je leest het in dit Topic. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Media topics