Deel dit artikel
-

Ohra, Kortingscode.nl en Zanox/M4N winnaars Affiliate Awards

Ohra, Kortingscode.nl en Zanox/M4N zijn de winnaars geworden van de Affiliate Awards 2013. Die gingen vandaag in Utrecht naar de beste adverteerder, beste uitgever en het beste netwerk.

De keuze werd gemaakt door een vakjury, maar de zes genomineerden kregen vanmiddag de gelegenheid zich te presenteren voor de bezoekers van de AffiliateDag. De publieksstemmen telden voor dertig procent mee in het eindoordeel, de jurystemmen voor de overige zeventig procent.

Ohra dankt de onderscheiding voor de beste adverteerder aan de complete aanpak van affiliatemarketing voor Ohra.nl. Jury en publiek prijzen ook de samenwerking met uitgevers en de conversie attributie van de verzekeraar.

Kortingscode.nl heeft niet alleen goede ideeën, maar excelleerde ook in de executie daarvan. Het versloeg daarmee Jurkjes.nl.

De onderscheiding voor het beste affiliatenetwerk 2013 ging naar een belangrijke sponsor van de AffiliateDag. Zanox/M4N. De jury wijst op de voortrekkersrol die het winnende netwerk heeft gespeeld in de cookie-lobby.

Vorig jaar vielen bol.com en Fashionchick in de prijzen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond