div id="mobile_leaderboard">
Deel dit artikel
-

Groupon NL start met kortingscodes

Koopjesgigant Groupon start in Nederland met kortingscodes op hun eigen site. Het gaat om een samenwerking met e-Kortingscode.nl uit Hoorn. Daarbij wordt een speciale tool ingezet dat bij elke klik een unieke code laat zien voor nog meer korting.

Klanten kunnen euro korting extra krijgen door deze code te bevestigen in de winkelwagen. Deze tool wordt enkel in de VS en Engeland gebruikt bij kortingscodesites. Voor Nederland zijn er nu enkele duizenden codes beschikbaar.

Christiaan van Amstel, oprichter e-Kortingscode, ziet naar eigen zeggen een enorme stijging in de vraag naar codes voor extra korting. Kortingsacties waarbij er 25 procent korting wordt verleend op de oorspronkelijke prijs is géén uitzondering. ‘Retailers hebben door de jaren heen al veel succes met kortingscodes als promotie van hun online shop, de samenwerking met een partij als Groupon komt zeer gelegen.’

De dagdealsite is overige niet de enige partner van het bedrijf e-Kortingscode, ook Zalando, Expedia en bol.com staan in de lijst.

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Christiaan

Leuk dat jullie dit nieuws hebben opgepakt, bedankt Emerce!

Floris

Korting op korting. Leuk, heb het met mijn moeder gedeeld.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond