Deel dit artikel
-

Betaaldienst Mollie naar België

Webwinkels krijgen er in België een nieuwe leverancier van betaaldiensten bij. Het Amsterdamse Mollie steekt met zijn API en supersnelle intekenproces de zuidgrens over.

Directeur Remco Boer ziet net als veel andere Nederlandse ondernemers, veel groeipotentieel in België. “De markt wordt beheerst door een paar grote voornamelijk buitenlandse spelers. De nieuwe Belgische online ondernemer lijkt nauwelijks een kans te krijgen. Wij willen ze die kans geven.”

Boer doorliep afgelopen met zijn bedrijf een proces van stroomlijning en technische verbetering. Oprichter Adriaan Mol trad terug uit de directie, niet als eigenaar, en houdt zich nu weer volledig bezig met technische ontwikkeling.

Een van de resultaten daarvan is de lancering van de Mollie API in België tegen een daar concurrerend tarief. “Eén technische integratie is voldoende voor het aansluiten van alle betaalmethoden en direct geschikt voor alle type devices. Eén contract biedt toegang tot alle betaalmiddelen waardoor aparte overeenkomsten met betaalkaartverwerkers niet meer nodig zijn.”

Foto: Marc Cornelis (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond