Deel dit artikel
-

BREIN snoert Popcorn Time ontwikkelaars de mond

Stichting BREIN blijkt twee Nederlanders te hebben gestopt die bezig waren met de ontwikkeling van PopcornTime software.

Het ontwikkelen van deze software deden de ontwikkelaars via Github, het platform voor softwareontwikkeling, zo hadden zij via Reddit bekend gemaakt.

Sinds de recente actie van de filmindustrie tegen de site popcorntime.io zijn er verschillende partijen bezig de software opnieuw leven in te blazen.
 
BREIN heeft met het duo geschikt. Zij hebben hun ontwikkeling van de software gestaakt en verwijderd en riskeren een boete van 2.000 euro per dag als zij doorgaan of opnieuw betrokken raken bij de ontwikkeling van de software.

Websites die Popcorn Time aanbieden worden in het Verenigd Koninkrijk al geruime tijd geblokkeerd. De rechter daar is van mening dat de Popcorn Time applicatie gebruikt wordt om gepirateerde content via het internet te bekijken en het is tevens duidelijk dat dit het doel is van de software.

Deel dit bericht

1 Reactie

david

WTF, the maker van koevoeten wordt ook vriendelijk verzocht haar fabriek te sluiten, verder worden dollars en euro’s verboden….., deze schijnen gebruikt te worden in de handel in wapens/verdovende middelen en vrouwen handel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond