Deel dit artikel
-

Drie nieuwe Fusion Activity Trackers

Striiv introduceert drie Fusion Activity Trackers in Nederland. Die meten niet alleen activiteiten en slaapgedrag, maar ook gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname.

De activity trackers van Striiv zijn verkrijgbaar in drie varianten: de Striiv Fusion Lite, de Striiv Fusion 2 en de Striiv Fusion Bio 2.

De Striiv Fusion Lite houdt het aantal stappen en slaapgedrag voor je in de gaten – zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. De Fusion Lite wordt geleverd met een zwart polsbandje.

De Striiv Fusion 2 is de activity tracker met smartwatchfuncties en is ook te gebruiken als afstandsbediening voor muziek op je telefoon. De meegeleverde bandjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren rn de batterij van de Fusion 2 gaat een maand mee.

De Striiv Fusion Bio 2 is de activity tracker met hartslagmeter. De Striiv Fusion Bio 2 komt ook met bandjes in drie kleuren. De batterij van de Fusion Bio 2 gaat ruim zeven dagen mee.

De Fusion Lite (69,99 euro), de Fusion 2 (99,99 euro) en de Fusion Bio 2 (119,99 euro) zijn vanaf januari 2017 onder andere verkrijgbaar via Bol.com en Wehkamp.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond