Deel dit artikel
-

Extra beveiligde Turing Phone

Aan opvallende smartphones is geen gebrek. Neem nou de Turing Phone, vernoemd naar de bekende Britse computerpionier Alan Turing. Die is nu dan eindelijk te reserveren.

Het gaat om een stevige smartphone van Turing Robotic Industries, die qua specs eigenlijk niet eens zo bijzonder is: een 2,5Ghz quadcore-processor (Snapdragon 810), 3GB aan werkgeheugen, twee camera’s met resp. 13 en 8 megapixels en een Full HD scherm van 5,5 inch. Standaard draait het toestel op een aangepaste versie van Android 5.1 (Lollipop).

Het bijzondere zit hem in de beveiliging. Dankzij end-to-end-encryptie, gedecentraliseerde authenticatie en beveiligde apps heet deze smartphone extra veilig te zijn.

Het instapmodel met 16 GB opslag kost 610 dollar, terwijl voor de 64 GB en 128GB versies respectievelijk 740 en 870 dollar moet worden neergeteld.

Deel dit bericht

1 Reactie

wicky77

Dit lijkt mij een mooi toestel. Mooie materialen, kan tegen een stootje en is waterdicht tot 24 uur onder water. De speciale metalen legering is bijzonder te noemen. Sterker dan staal en titanium. Ben erg geinteresserd in deze telefoon van Turing Robotics. Ik snap de link met Alan Turing en de end-to-end encriptie wat nogmaals extra beveiligd is door de fingerprint slot.

De vanaf prijs van de telefoon is concurerend te noemen met andere rugged toestelen, maar ook de betere smartphonemarkt. Ik denk dat deze Turing phone een hit kan worden, niet alleen zozeer door de ‘veiligheid’, maar ook zeker door de specs en looks van dit mooie toestel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond