Deel dit artikel
-

FAME Plaza gaat ook online verder

Entertainmentwinkel Fame Plaza in het centrum van Amsterdam maakt alsnog een doorstart. FAME moest bij het faillissement van  de Free Record Shop Holding haar deuren sluiten omdat er geen investeerder gevonden werd. Nu komt er een online winkel bij.

Voormalig general manager Arthur ter Braak en inkoopmanager Jeroen de Ruiter hebben de boedel van de curatoren overgenomen. Na ruim een maand gesloten te zijn geweest, zal Fame Plaza haar deuren op 9 augustus weer openen voor haar klanten. “We waren net bezig met een webwinkel toen het faillissement zich aandiende”, zegt Ter Braak tegen Emerce. “Het aanbod van de winkel gaan we ook online aanbieden.”

Volgens Ter Braak moet in het centrum van Amsterdam gewoon een serieuze aanbieder zitten voor cd’s en dvd’s. Men wil een klantengroep bedienen die ondanks het digitale tijdperk nog steeds liever het fysieke product koopt. De winkelformule zal naast het uitgebreide aanbod voor muziek en filmliefhebbers worden aangevuld met een het aanbod van vinyl.

Nu staat er nog zeshonderd m2 meter winkelvloer leeg en er zal met man en macht gewerkt moeten worden om Fame weer op te bouwen. Dat gaat goed, zegt Ter Braak. “Het vertrouwen terugwinnen van leveranciers leek ons de grootste uitdaging, maar ook die willen er de schouders onder zetten.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond