Deel dit artikel
-

Investering van vijftien miljoen in myThings

Retargetinspecialist myThings ontvangt vijftien miljoen dollar groeigeld van het nieuwe investeringsfonds van Orange en Publicis.

MyThings bevestigt de investering aan Emerce en stelt: “De investering stelt ons in staat om verder te groeien in onder andere Nederland en Belgie en tevens onze R&D afdeling nog verder uit te breiden.” Onduidelijk is welk deel van de aandelen in handen van Orange, Publicis en hun investeringspartner Iris Capital komt.

Het retargetingbedrijf is actief in Europa, Rusland en thuisland Israël. Vrijwel exact een jaar geledende opende het technologiebedrijf een vestiging in Nederland.

Retargeting is de praktijk waarbij adverteerder digitale technologie inzetten om een consument gericht te kunnen blijven volgen met reclameuitingen. Het maakt niet uit op welke site deze zich bevindt. Met behulp van informatie uit cookies is hij, en zijn interesses, altijd te herleiden.

Eind 2010 verwierf MyThings een investerings van het fonds van Deutsche Telekom, T-Venture. T-Venture gaat ook in de huidige investeringsronde mee. MyThings haalde in vier financieringsronden 37 miljoen dollar op.

Reclamebureau Publicis en telecombedrijf Orange kochten vorige week samen voor 150 miljoen euro 49 procent van de aandelen in investeringsfonds Iris Capital. MyThings is de eerste investering die ze doen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond