Deel dit artikel
-

Nederlands evenement rond Google Glass

Google Glass is pas eind 2014 beschikbaar in Europa. Vier Nederlandse ondernemers hebben besloten om Google Glass alvast naar Nederland te halen zodat geïnteresseerden de bril kunnen bekijken én uitproberen. Dat gebeurt eind mei in de Oolderhof in Herten (Roermond).

Belangrijkste spreker op het evenement Google Glass Live Experience (27 en 28 mei) is Tim Stevens, hoofdredacteur van de technologiesite Engadget. Stevens is een van de vijfduizend Amerikanen die geselecteerd zijn door Google om de bril uit te proberen en te testen.

Voor Remco de Vries, Mike van Rijswijk, Jessica van de Pasch en Math Teeuwen reden om hem naar Nederland te halen. ‘Er zijn genoeg filmpjes te vinden over Glass, maar het is natuurlijk veel inspirerender om live te zien wat je met Google Glass kunt doen’, zegt Van de Pasch, die onlangs samen met Van Rijswijk TEDxRoermond organiseerde.

Op 27 mei is er een businessdag voor bedrijven en op 28 mei is Tim Stevens er mét zijn Google Glass voor het grote publiek.

Deel dit bericht

3 Reacties

WebshopAdvies.nl

Ik ben erg benieuwd of Nederland hier klaar voor is. Ik zou het in ieder geval graag proberen…

Thomas Guy

Leuk zo’n bril. Google weet al zoveel over u en mij. Straks kunnen ze overal met u mee kijken. Ik deel het enthousiasme niet en ben een petitie gestart: http://petities.nl/petitie/stop-google-glass

Thijs

Gaaf! Wat kosten kaarten?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond