Deel dit artikel
-

Nieuwe partners voor retailer-app Plux

De boekhandels Libris en Blz. zitten nu ook in de ‘actie-app’ Plux. De app van grote fysieke retailers is nu ook voor Android beschikbaar.

Het onderliggende doel van Plux is om de consument meer de winkelstraat in te krijgen. Initiatiefnemer Arjen de Koning van Paradigit probeert alle relevante informatie over winkels en hun assortiment in de app beschikbaar te maken.

Vandaag breidt de app uit met producten van boekhandels Libris en Blz. Zij zijn samen goed voor tweehonderd winkels. Consumenten kunnen in de app snuffelen in de folders van de aangesloten winkels en – desgewenst – producten bestellen om af te halen. Een blik in de app laat ook zien welke andere items in het assortiment zitten en wat de openingstijden zijn.

De Koning spreekt met tientallen bedrijven voor deelname aan Plux. Het is de bedoeling een twintigtal hoofdgroepen met producten aan te leggen, met elk een grote retailer die voor het landelijk aanbod moet zorgen. Wanneer de hoofdgroepen allemaal zijn gevuld, zijn de deelnemende bedrijven samen goed voor zo’n vijfhonderdduizend klantcontacten per dag.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond