Deel dit artikel
-

Webwinkel laat consumenten in termijnen betalen, zonder rente

De nieuwe Nederlandse webwinkel In3keer.nl wil zich richten op de consument die wel het geld heeft voor een grotere aankoop, maar die niet meteen het hele bedrag op tafel kan leggen. Zonder rente te betalen.

Deze categorie van consumenten moest tot nu toe ofwel wachten met de aankoop of een rentedragende afbetalingsregeling afsluiten. Bij webwinkel In3keer.nl betaalt de consument het gehele aanschafbedrag renteloos in drie termijnen.

Initiatiefnemer Patrick van de Graaf uit Leiderdorp ziet geen reden rente vragen als het risico er nauwelijks is. Bijvoorbeeld omdat de consument voldoende inkomen heeft en er gerust van uit mag gaan, dat er binnen afzienbare tijd voldoende geld is. Van der Graaf (voorheen en Intrum Justitia en Graydon Nederland) heeft ook het bedrijf Capayable, dat achteraf betalen voor klanten mogelijk maakt.

In de webwinkel wordt nu hoofdzakelijk consumenten elektronica van alle grote merken aangeboden, voor ‘concurrerende prijzen’. Onder meer televisies van Samsung, Sony en Panasonic en een wasmachine van Electrolux.

Deel dit bericht

7 Reacties

Johnny

Prachtig concept, en hier kunnen ze ook zeker mee binnenlopen. Ze nemen alleen wel een gigantisch risico hoor, stel dat je ineens heel veel bestellingen hebt en je dus veel zal moeten inkopen aan voorraad, waar komt dan steeds al dat geld vandaan? Je kunt er niet vanuit gaan dat de economie altijd maar stabiel blijft en iedereen alles maar netjes betaalt. Wat doen ze met kalamiteiten?

Haki

Heb via deze site een crosstrainer gekocht en netjes in 3 termijnen betaalt perfect concept echter assortiment is een beetje beperkt.

bij welke winkels kun je dan terecht

ik zou graag willen weten welke audio winkels

welke

ik zou graag willen weten welke audio winkels

rene

Ik kijk net op de website van In3keer.nl en zie een tv van PHILIPS 43PUS6101 voor 528 euro.
Ik Google op PHILIPS 43PUS6101 en vind bij Cool Blue de PHILIPS 43PUS6101 voor 415 euro.
Het klinkt mooi om in 3 termijnen te betalen zonder rente, maar je kan beter eerst goed kijken of het product goedkoper is.

Fatima

Ja dat dus René ik kijk bij Samsung televisies en heb eigenlijk veel dingen vergeleken oa stofzuigers ook.. nou het staat niet op het papiertje nee want het is al inbegrepen in de prijs.

Mustafa

Ja he Fatima ,heb jij ook iets besteld en in 3 termijnen betaald.?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond