Hosting

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Hosting

Ruim helft organisaties gebruikt cloudapplicaties

Ruim de helft van de Nederlandse bedrijfsvestigingen maakt gebruik van applicatiesoftware uit de cloud. Daarmee groeide het gebruik van cloudapplicaties in de afgelopen twee jaar met 15 procentpunt. Dat blijkt uit analyse van Computer Profile op basis van 6000 gesprekken die zijn gevoerd met IT-verantwoordelijken van Nederlandse bedrijfsvestigingen met 50 of meer medewerkers.


Voorspellingen voor de cloud in 2017

2016 was een turbulent jaar voor de cloud. Salesforce werd een speler in e-commerce, HP en Verizon sloten hun openbare clouds, kunstmatige intelligentie brak door, de dominantie van AWS hield aan met ongekende partnersales en Rackspace is van de beurs gehaald. Wat ligt er in het verschiet voor de cloud? We vroegen senior leidinggevenden van Rackspace om in hun kristallen bol te kijken en voorspellingen te doen over de cloud in 2017. Dit zijn hun antwoorden.


Serverless: mythe of werkelijkheid?

Vorige week woensdag organiseerde Amazon Web Services (AWS) de re:Invent Recap in Amsterdam: het kleinere Nederlandse stiefbroertje van het vijfdaagse re:Invent spektakel in Las Vegas. Tijdens re:Invent presenteert AWS alle nieuwe features en mogelijkheden van hun cloudplatform. In de Recap worden de belangrijkste aankondigingen samengevat en gepresenteerd in Nederland.


Meer artikelen in Hosting

Topic: Hosting

Topic Hosting brengt achtergronden en ontwikkelingen, best practises, cases, opinie en research over hosting. Om op de hoogte te blijven, goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen en kennis te delen over alles wat te maken heeft met hosting.

Interessant in andere Tech topics