Deel dit artikel
-

Vakantiehuizen NextPax geïntegreerd in HomeToGo

HomeToGo, een meta-zoekmachine voor vakantiehuisjes, is een samenwerking aangegaan met NextPax, een platform voor channelmanagers en accommodatie-beheerders. Het aanbod van NextPax wordt geïntegreerd in HomeToGo, zodat eigenaren van vakantiehuizen hun bereik kunnen vergroten.

NextPax werd in 2006 opgericht door Erik Engel en biedt eigenaren, touroperators en beheerders van vakantieaccommodaties een platform om accommodaties aan te bieden, te boeken en bij te werken. Het portfolio bestaat uit meer dan 350.000 accommodaties die via meer dan driehonderd verschillende kanalen worden aangeboden. De samenwerking met HomeToGo, een meta-zoekmachine met meer dan 10 miljoen beschikbare accommodaties wereldwijd, moet tot meer zichtbaarheid van de NextPax-klanten leiden. Voor HomeToGo zit de winst in het uitbreiden van het aanbod.

HomeToGo is een Duitse startup die drie jaar geleden werd opgericht. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 100 werknemers in dienst en opereert lokale websites in de Verenigde Staten en twaalf verschillende Europese landen, waaronder Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond