Deel dit artikel
-

Tele2 Nederland heeft nieuwe CEO

Tele2 Nederland wordt voortaan geleid door een Brit. Jeff Dodds neemt de taak over van Ernst Jan van Rooijen, die de afgelopen maanden zijn taak als Chief Financial Officer combineerde met de rol van waarnemend CEO.

Dodds was in het verleden werkzaam bij Virgin Media als Chief Marketing Officer. Sinds oktober was Dodds strategisch adviseur voor de Europese telecombedrijven Liberty Global en ComHem en het bekende Britse reclamebureau Bartle Bogle Hegarty.

CFO Van Rooijen was tijdelijk aangesteld na het vertrek vorig jaar van Günther Vogelpoel. De reden van zijn vertrek is nooit bekend geworden, maar binnen de top van het telecombedrijf kwam afgelopen zomer al eens een hoogoplopend conflict tot ontploffing. Tele2 stelde nadien dat dit niet de reden was dat Vogelpoel opstapte.

Deel dit bericht

1 Reactie

xandr

Op 23 februari 2016 heb ik mijn abbonement verlengd samen met een nieuw toestel. Omdat de toestel toch niet aan mijn verwachtingen voldeed, heb ik het toestel netjes binnen de termijn retour verzonden. Het abonnement zal dan ook worden beëindigd en terug worden gezet naar de oude situatie. Pakket is op 4 maart 2016 binnengekomen bij Tele2. Na bijna 3 maanden, ben ik benieuwd wat ik dan weer te horen krijg. Dit duurt al veel te lang.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond