-

Marnix Broer (StuDocu): ‘We zetten met 50 miljoen aan investering in op snelle groei’

Vrijwel iedere student kent het gevoel: je hebt een tentamen, maar je twijfelt aan de kwaliteit van je eigen aantekeningen. StuDocu.com speelt daarop in.  Het internationale platform biedt studie-aantekeningen van studenten aan.

Die aantekeningen zijn helemaal gratis wanneer je zelf ook aantekeningen deelt en anders zijn de premium documenten tegen betaling van 4 euro per maand in te zien. Met maandelijks 15 miljoen gebruikers wist StuDocu onlangs een investering van 50 miljoen dollar in de wacht te slepen.

Het bedrijf drijft op crowdsourced content. “De samenvattingen zijn heel specifiek voor een universiteit. Dat is ook de reden dat we per universiteit uitbreiden. We hebben altijd heel erg gekeken naar de wisselwerking tussen vraag en aanbod om de markt gezond te houden”, aldus aldus CEO Marnix Broer. Het bedrijf covert inmiddels zo’n 2000 universiteiten in binnen- en buitenland.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Over de auteur: Erwin Blom is mede-oprichter van Fast Moving Targets.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen je vakgebied? Volg Emerce dan ook op social: LinkedInTwitter en Facebook.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond