-

Merijn de Jonge (MindYourPass): ‘Oplossing voor het wachtwoordprobleem’

Vrijwel iedereen worstelt met wachtwoorden. MindYourPass ziet de oplossing in één wachtwoord dat telkens nieuwe wachtwoorden genereert. 

“Wij slaan geen wachtwoorden op. Wij genereren jouw wachtwoord elke keer opnieuw. Dat doen we aan de hand van een makkelijk te onthouden wachtwoord. Dus effectief hoef je één makkelijk wachtwoord te onthouden en al je accounts zijn beveiligd met super sterke wachtwoorden”, aldus MindYourPassfounder en CEO Merijn de Jonge.

Eén wachtwoord onthouden, ook al moet dat 12 tekens lang zijn, is voor de meeste mensen goed te doen. “Je hebt één hoofd wachtwoord nodig, daar worden enige eigen aan gesteld: 12 tekens of langer. Daarmee log je in en dan controleren wij direct of je inlogt vanaf een apparaat dat wij kennen, waar jij toestemming voor hebt gegeven

Het systeem van MindYourPass is bovendien beveiligd met slimme intelligentie waarmee verdacht gedrag snel kan worden gedetecteerd. Wanneer iemand opeens snel achter elkaar verschillende wachtwoorden probeert te genereren gaan de alarmbellen af.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Over de auteur: Erwin Blom is mede-oprichter van Fast Moving Targets.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen je vakgebied? Volg Emerce dan ook op social: LinkedInTwitter en Facebook.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond