0
7.8k
Channel: Health

Zo zorgen digitale producten voor een betere gezondheid en een beter leven

Gezondheid is een fundamentele bron van menselijk geluk. Binnen het domein gezondheid zien we op dit moment twee nieuwe trends: de aandacht verschuift van behandeling naar preventie, en de grenzen tussen welzijn, fitness en gezondheidszorg worden steeds vager. Maar bij zowel preventie als behandeling worden de resultaten van gezondheidszorg sterk beïnvloed door het gedrag van de patiënt. 

Omdat gezondheid zo belangrijk én beïnvloedbaar is, zou het gezien kunnen worden als een belangrijk gebied voor innovatie. Het is dan ook niet vreemd dat de industrie over de hele wereld hard werkt om een ​​holistische digitale ervaring voor patiënten te creëren die vergelijkbaar is met de verwachtingen die worden overgebracht vanuit andere, digitaal meer volwassen gebieden (realtime informatie, boekingssystemen, zelfzorgfuncties, enz.).

Naast de verwachting van de gebruiker, zien we ook nieuwe technologische ontwikkelingen. Wearables (draagbare technologie) zijn in opkomst en het is al duidelijk dat die op gebied van gezondheid en welzijn ons leven kunnen veranderen. 

Dit whitepaper biedt daarom praktische technieken om gedragsbeïnvloeding door middel van digitale producten te bereiken, om zo de gewoonten van gebruikers positief te veranderen.

In het whitepaper

  • Hoe help je mensen bij het maken van gezonde keuzes?
  • Gewoonten: beslissingen maken op de automatische piloot. 
  • Gamification: motivatie met de kracht van games.
Je bent klaar om deze whitepaper te downloaden
Download whitepaper

Redactie