Deel dit artikel
-

Nieuwe directie voor Fabrique

Fabrique heeft per 1 januari 2016 een nieuwe directie. Pieter Jongerius, Matthijs Klinkert en Erik van der Meer nemen de leiding van het ontwerpbureau over. Zij zullen de komende jaren ook de nieuwe koers verder gaan vormgeven.

Jongerius, Klinkert en Van der Meer studeerden alle drie af aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en zijn al langere tijd aan Fabrique verbonden. Jongerius wordt verantwoordelijk voor strategie en product. Klinkert gaat sturing geven aan de commerciële strategie. Van der Meer gaat zich richten op de bedrijfsvoering.

Volgens Jongerius wil men de huidige gedrevenheid breder inzetten om impact te creëren. Binnenkort zal de nieuwe strategie nader worden toegelicht. Fabrique-oprichter Jeroen van Erp: ‘Bij ons was het doel altijd al belangrijker dan het middel. Dat zit in ons DNA. We ontwerpen gemak, verwondering, betekenis en gedragsverandering.’

Voormalig directeuren Jeroen van Erp, Gert Hans Berghuis en Paul Stork blijven als partner en strateeg betrokken bij Fabrique. Berghuis  en  Stork zullen als innovatiestrateeg werken en zich daarnaast bezig houden met nieuwe samenwerkingen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond