Deel dit artikel
-

Albert Heijn start met digitaal sparen

Klanten van Albert Heijn kunnen voortaan digitaal sparen. In plaats van losse zegels op een spaarkaart plakken, worden de spaarzegels bij het afrekenen toegevoegd aan een digitale spaarkaart in de AH-app.

De eerste digitale spaaractie is maandag gestart. Dertien weken lang kan worden gespaard voor een uitgebreid assortiment glazen van kristalglas. Daarmee herhaalt de supermarktketen een spaaractie uit 2014. In nog geen drie maanden tijd spaarden destijds meer dan 1 miljoen huishoudens bijna 4,5 miljoen glazen. In tegenstelling tot toen kan dat nu ook digitaal.

Digitaal sparen gaat via de AH-app. Zegels worden automatisch op een digitale spaarkaart ‘geplakt’ zodra een klant zijn persoonlijke bonuskaart scant in de winkel of een online bestelling plaatst. Om volle digitale spaarkaarten te verzilveren, scannen klanten hun persoonlijke bonuskaart bij de aankoop van de glazen.

De spaaracties bij Albert Heijn zijn altijd erg populair geweest. De afgelopen jaren spaarde Nederland voor bestek (2015), vershouddozen (2016), pannen (2017), ovenschalen (2017) en servies (2018).

Foto Albert Heijn

Deel dit bericht

18 Reacties

Corry kuster

Zou dit ook niet mogelijk zijn met de koopzegels, vind dat geplak vreselijk, en scheelt weer een lade vol losse zegels

luud

Dan zou je bonuskaart ook meteen bankpas zijn er staat geld op wat je hebt betaald voor je zegels.
En dat stuit weer op verzet van de wet op de privacy.
Kort samengevat sparen op een klantenkaart met gratis punten/zegels is toegestaan. Het sparen van zelf betaalde zegels op een klantenkaart niet.

Kaatje

Welkom in de 21ste eeuw Albert Heijn, nu nog de koopzegels. Wat een ergernis is dat plakken. Je zou bijna denken dat het een ontmoediging beleid is. Punten niet digitaal en bij thuisbezorgen ook niks mogelijk. Echt klantvriendelijk NOT! #albertheijn#nietklantvroendelijk#zojammerdit

Peter Schmidt

Waar kan je in de app zien hoeveel zegels je gespaard hebt?

N.warner

Dat betekent dat je niet meer sa
Men kan sparen om genoeg zegels te krijgen. Jammer

Rocky - Aower

Belachelijk geen zegelboekjes meer ben ik nu verplicht zo’n digitale telefoon of hoeze dat noemen aan te schaffen..of het geld op me rug groeit en dan nog leren met zo’n ding om te gaan. Voor ons oudjes niet te doen!! Denk aan je medemens aub

Erwin Boogert

– Kaatje, waar zie je dat digitaal sparen bij thuisbezorgen niet werkt?

– Het punt van N.warner is legitiem. Veel mensen sparen samen of geven zegeltjes weg. Wij hebben geen informatie of en hoe AH dat in het digitale domein mogelijk wil maken.

– Nee hoor, Rocky, u mag van AH ook papier blijven plakken op kaarten en in boekjes.

Patrick

Man wat kunnen mensen zeiken over iets wat je gratis krijgt bij boodschappen, waarmee je dikke korting krijgt op goede producten (helaas typisch Hollands). Daarnaast is het dus nog gewoon mogelijk om de boekjes te gebruiken ipv de bonuskaart. Ik vind het heel slim, de mensen die wel de mogelijkheid hebben kunnen zo de hoeveelheid afval verminderen en voorkomen dat ze telkens hun zegeltjes en boekjes kwijtraken!

Thedinga - Oo

Waarom kan de cadeau kaart niet gebruikt worden op het afrekensysteem bij jullie , wel bij de kassa’s maar niet bij zelf afrekenen?
Ik wil ook graag de persoonlijke aanbiedingen op mailtje krijgen. Vroeger wel , nu niet
U kunt dat regelen.. dank vast
Thedingshof

Jasje

Bedenk dat het allemaal gratis is…..

Pieter - Albert Heijn

Al die gare sukkels die janken om dat ze zegeltjes moeten plakken, egoïstisch en lui dat jullie zijn. Ik schaam me voor me eigen ras. Zegeltjes plakken is niet moeilijk en dat heeft niks met klantvriendelijkheid te maken. En zoals iemand voor mij al zei is dat koopzegels in de app privacy gevoelig is, waar jullie ook over zeuren.

Kortom klep dicht en gewoon doen

EVDP

@ Pieter – Albert Heijn

Thnx voor je bijdrage, dat hadden we niet willen missen!

Harry

Doe het ook bij de thuis bezorging daar kan je nu niks

Jacq

Kun je de digitale zegels ook weggeven aan iemand die ze tekort komt?

E.E.J..

Gezien de Corona-crisis is dit een prima moment om juist over te stappen op het digitaal sparen van de koopzegels.

Het is hygiënisch, er is géén hand-hand contact, het is efficiënter, minder tijdrovend voor personeel, geen wachttijden bij de pin/scanpalen en/of kassa’s. En het scheelt uiteindelijk een hoop papier.

En anders zou er de mogelijkheid geboden kunnen worden om te kiezen voor zegels te plakken óf digitaal te sparen. Dit ter overbrugging naar het digitale tijdperk. Want daar gaat men toch steeds meer naar toe.
En de klant kiest er uiteindelijk zélf voor om dit digitaal te doen of niet.

Ineke

Zegeltjes plakken wekt ergenis op of te lui om ze in te plakken?
Ik vind het om te schamen.
Jullie mogen je weleens achter je oren krabben .Al raak je daar vast uitgeput van.Koop ze dan niet! Dan erger je je niet.Kun je aan je luiheid toe geven.En die la kun je vol gooien met andere zooi.

P.van Duren

Is het niet meer mogelijk zegels te sparen en later om te zetten in contanten?

Wilma

P.van duren dat wilde ik ook vragen dus je kunt niet meer zegeltjes sparen voor iets extra’s zoals bv sinterklaas,verjaardag vakantie.
Nou dan hoef ik ze niet meer ga ik denknik naar de jumbo daar hebben ze nog wel gewone zegeltjes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond