Deel dit artikel
-

Blokker-baas Michiel Witteveen trekt zich terug

Blokker-topman Michiel Witteveen wordt per 1 februari 2022 vervangen door voormalig Scotch & Soda-topman Dirk-Jan Stoppelenburg. Witteveen blijft als voorzitter van de raad van commissarissen actief betrokken bij moederbedrijf Mirage Retail Group.

‘Ik word 68 jaar en dan mag je best wel een keer wat minder hard werken, zegt Witteveen tegen de Telegraaf. Stoppelenburg is momenteel al als voorzitter van de raad van commissarissen bij het concern betrokken.

Toen Witteveen in 2019 het bedrijf overnam, leed Blokker 340 miljoen euro verlies. Nu heeft het bedrijf een eigen vermogen van 183 miljoen euro. De huishoudketen is er nog niet volledig bovenop. maar het verlies is vorig jaar gedaald naar 34 miljoen euro.

Door corona heeft Blokker zijn digitale transitie versneld. Blokker begon zijn bezorgdienst Blokker Express en sinds augustus biedt het bedrijf ook flitsbezorgdienst aan. De 410 winkels worden steeds vaker als minihubs ingezet en Blokker heeft zijn eigen online marktplaats, waar producten worden verkocht die niet in de winkels liggen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond