Deel dit artikel
-

Bol.com brengt weer papieren speelgoedboek uit

Morgen publiceert bol.com, in de aanloop naar het sinterklaasfeest, voor de derde keer zijn papieren speelgoedboek in een miljoenenoplage.

Het boek is een moderne versie van de catalogi die in het verleden bij de traditionele speelgoedwinkels lagen. De editie van dit jaar is weer rijkelijk gevuld met QR-codes waarmee kinderen en ouders aanvullende informatie uit het boek op een app kunnen zien.

Naast productinformatie toont de Grote Speelgoedboek App meer foto’s en video’s bij producten en kan deze overweg met augmented reality. Kinderen kunnen gewenste speelgoedobjecten met AR plaatsen om de fantasie verder te prikkelen.

Natuurlijk is de QR-code ook een directe brug naar de verlanglijstjes die de app ook herbergt. De hyperlinks van dit lijstjes zijn simpel te delen met derden, iets dat in eerdere jaren onverwacht\ vaak gebeurde.

De app bevat dit jaar bovendien een speurtocht waarbij kinderen op zoek moeten naar ‘verdwenen speelgoed’. Wie de puzzels oplost krijgt daarvoor speciale stickers, voor meer geëngageerde voorpret.

Het Grote Speelgoedboek wordt vanaf 9 oktober gericht bezorgd bij gezinnen in heel Nederland en vanaf 18 oktober ook in België. Mensen die het boek niet ontvangen hebben, kunnen vanaf 16 oktober terecht bij alle winkels van Albert Heijn in Nederland en vanaf 18 oktober bij Delhaize in Vlaanderen. De verspreiding per post geschiedt selectief, want beoogt voornamelijk gezinnen met jonge kinderen te bereiken. De totale oplage is 3,5 miljoen voor Nederland en België.

Foto: Juan Luis (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Géke T De

Vind het jammer dat het speelgoedboek niet bij vaste klanten per post wordt bezorgd.
Kan dit alsnog?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond