Deel dit artikel
-

Booking.com start app store voor hospitality-oplossingen

Booking.com is een softwaremarktplaats gestart waar ontwikkelaars hun producten kunnen aanbieden aan accommodaties die gebruikmaken van het Booking.com-platform. De zogeheten BookingSuite App Store verbindt dus aanbieders van hospitality-software met miljoenen accommodaties wereldwijd.

De App Store integreert eenvoudig met de BookingSuite API’s en heeft een naadloze SSO-flow (Single Sign On). Hiermee kunnen accommodaties met hun Booking.com-inloggegevens veilig data delen, zodat ze volgens Booking.com “een relevante en gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden”.

De BookingSuite App Store heeft een portal voor providers om hun performance bij te houden en hun accounts en dataverbindingen te beheren. Bovendien zorgt de App Store voor het innen van betalingen in meer dan vijftig valuta’s en kan alle relevante productinformatie in meer dan veertig talen vertaald worden.

De BookingSuite App Store heeft verschillende categorieën voor softwareoplossingen, waaronder:

○        Accommodatiewebsites

○        Prijsoptimalisatie

○        Gastbeoordelingen

○        Instant messaging

○        Online inchecken

○        Upselling en promoties

○        Extra services tijdens het verblijf

De BookingSuite App Store is nu beschikbaar voor Booking.com-accommodatiepartners en softwareproducenten voor hospitality-oplossingen in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In de loop van 2019 wordt de BookingSuite App Store ook gelanceerd in andere markten in Europa, Azië, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika.

Booking.com-accommodatiepartners kunnen naar de App Store-pagina van de BookingSuite-website gaan voor meer informatie. Als de BookingSuite App Store in hun markt beschikbaar is, kunnen ze ook inloggen op hun Booking.com-account en op het App Store-tabblad van hun Booking.com-extranet klikken. Met een paar klikken kunnen ze hun gratis proefperiode beginnen voor producten en diensten die ze voor hun accommodatie willen testen.

Softwareproducenten voor hospitality-oplossingen die hun technologie en diensten willen integreren in de BookingSuite App Store, en ze beschikbaar willen stellen voor Booking.com-accommodatiepartners, kunnen meer informatie vinden of zich rechtstreeks aanmelden via het Providers-gedeelte van de BookingSuite-website.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond