Deel dit artikel
-

Catawiki bereikt mijlpaal met vijf miljoenste kavel

Catawiki heeft naar eigen zeggen een ‘indrukwekkende mijlpaal’ bereikt en zijn vijf miljoenste kavel geveild. Onder de vijf miljoen verkochte kavels bevinden zich speciale voorwerpen zoals het complete skelet van een mammoet, een 14-karaats gouden Lego-steen, een eerste editie van Kuifje en een origineel script van de televisieserie Game of Thrones.

Tussen 2011 en oktober 2017 heeft Catawiki drie miljoen kavels verkocht, dit is in iets meer dan een jaar gestegen naar vijf miljoen. De vijf miljoenste kavel was een goed geconditioneerde Louis Vuitton-reistas en werd verkocht aan een koper uit België.

De eerste veiling van Catawiki werd gehouden in 2011, na één jaar had het bedrijf 30 experts in dienst. Tegenwoordig werkt het Asser bedrijf met meer dan 150 experts die unieke objecten in categorieën zoals kunst, klassieke auto’s en luxe items selecteren en verifiëren.

Catawiki wordt sinds kort geleid door de van Flipkart afkomstige Ravi Vora, die begin 2018 eerst nog als Chief Marketing Officer werd benoemd. Ravi wordt ondersteund door Jarron Jannick, Catawiki’s hoofd brand marketing. Samen richten ze zich momenteel op het verder ontwikkelen van het merk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond