Derde vestiging B. Amsterdam geopend, na de zomer New York

B. Amsterdam heeft de deuren geopend van zijn derde vestiging. Deze telt 12.000 vierkante en is gevestigd in het voormalig Mexx-hoofdkantoor aan de A4.

Ook nu weer ligt de focus op het versnellen van innovatie en groei van startups en corporates. In het bijzonder wordt B. 3 het fysieke centrum voor corporate innovators in Nederland. Partijen als PWC en IBM krijgen hiermee toegang tot nieuw talent.

Ook PostNL heeft een innovatiestudio bij B.Amsterdam ingericht. Nieuwe ideeën kunnen hier snel op waarde worden geschat en in kleine proeftuinen verder worden ontwikkeld, aldus Eric van Westbroek, Directeur Innovatiestudio PostNL.

De tweede locatie B.2 werd een jaar geleden geopend. Dat pand, kantoorgebouw Tiara, is gelegen aan het John M. Keynsplein 12-14. Hier is tienduizend vierkante meter beschikbaar op nog geen vierhonderd meter verwijderd van het huidige onderkomen.

Met inmiddels een campus van 40.000 vierkante en drie vestigingen claimt B. Amsterdam het grootste startup-ecosysteem van Europa te hebben.

Nieuwe ideeën kunnen hier snel op waarde worden geschat en in kleine proeftuinen verder worden ontwikkeld, aldus Eric van Westbroek, Directeur Innovatiestudio PostNL.

Na de zomer wordt een eerste locatie in New York opgericht. Daar wordt een gerenoveerd pand van 10.000 vierkant aan de waterkant van stadsdeel Brooklyn betrokken, , de Brooklyn Navy Yard. Men wil met de huisvesting Nederlandse en andere Europese bedrijven helpen om hun activiteiten op te schalen in de VS.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug