Deel dit artikel
-

Eerste editie van de startup-competitie ‘Feed the Future by Lely’ van start

Rockstart heeft de eerste editie van de startup-competitie ‘Feed the Future by Lely’ aangekondigd. Het gaat om startups in de zuivelindustrie. Lely, leverancier van robotica en managementsystemen voor de melkveehouderij, is de belangrijkste sponsor. Startups kunnen zich inschrijven voor Feed the Future van 27 augustus tot 6 oktober 2019.

Feed the Future is specifiek op zoek naar startups die veelbelovende, nieuwe technologieën ontwikkelen. Bijvoorbeeld innovatieve oplossingen om het onderhoud van machines te voorspellen, het slim verzamelen en verwerken van data in de zuivelproductieketen of het meten van de condities van de koe en haar omgeving.

De tien beste startups worden uitgenodigd voor de finale op 20 en 21 november 2019 op de Lely Campus in Maassluis. De winnende startups ontvangen niet alleen prijzengeld van 15.000 euro, maar ook de kans om een grotere investering en strategische ondersteuning van Lely te krijgen, met daarbij toegang tot het wereldwijde netwerk van de robotleverancier. Startups die in aanmerking komen om zich aan te melden, moeten minimaal over een proof of concept of MVP beschikken, mogen van overal ter wereld vandaan komen, maar met een marktfocus bij voorkeur op Europa of Noord-Amerika.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond