Deel dit artikel
-

Gebruik van zoekmachine Film.nl ruim verdubbeld

Mede geholpend door thuiszitters die vertier op televisie zoeken, is het gebruik van zoekmachine Film.nl meer dan verdubbeld van veertigduizend naar honderdduizend gebruikers afgelopen maand.

Populaire zoekopdrachten zijn Contagion, Mocro Maffia and Frozen 2. De groei wordt echter ook ondersteund door een online brandingcampagne die eind vorige maand live ging onder de nieuwe slogan ‘Zoek. Vind. Kijk’ en de lancering van een nieuwe mobiele app.

De campagne is ontwikkeld door AGCS.

Film.nl is een zoekmachine om het online aanbod van films en series mee te verkennen. Daaronder zit een brede waaier qua aanbod: bioscopen, on-demand aanbieders, televisie en het assortiment van webwinkels. Het initiatief, dat draait vanuit een stichting en operationeel in handen is van de NVPI, wordt gesteund door Nederlands Filmfonds, Abraham Tuschinski Fonds, Filmdistributeurs Nederland, Filmproducenten Nederland, NLconnect, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Ministerie van Economische Zaken.

Foto: blondinrikard (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond