Deel dit artikel
-

Inschrijving Accenture Innovation Awards 2016 geopend

Accenture heeft de inschrijving voor de Innovation Awards 2016 geopend. Dit jaar worden de Innovation Awards voor de tiende keer uitgereikt aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland.

Het advieskantoor organiseert de Innovation Awards om veelbelovende innovaties zichtbaar te maken en ecosystemen van startups, grote bedrijven en overheid te creëren en te versterken.

Een nieuw thema is  ‘Skills to Succeed’. Door digitale ontwikkelingen en innovatie verdwijnen specifieke functies en ontstaan nieuwe banen. Dit stelt andere eisen aan het onderwijs en de manier waarop bedrijven talentontwikkeling invullen. Studenten, medewerkers en organisaties moeten blijven werken aan de ontwikkeling van vaardigheden en competenties, oftewel de ‘skills to succeed’.

Initiatieven jonger dan drie jaar en gelanceerd op de Nederlandse markt kunnen zich inschrijven binnen een van de elf innovatiethema’s. De winnaars van de Accenture Innovation Awards worden bekend gemaakt op 28 oktober 2016 in DeFabrique in Utrecht. Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 31 juli 2016 via de website.

image004

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond