Deel dit artikel
-

Internetbestellingen Free Record Shop hervat

De internetbestellingen bij Free Record Shop kunnen weer in de winkels worden afgehaald en in de winkel geplaatste bestellingen kunnen als vanouds weer worden thuisbezorgd. Dat maakte de retailketen vandaag bekend. Free Record Shop start door met 120 winkels en 475 medewerkers.

Het gaat om 47 winkels in Nederland, 70 winkels in België en drie winkels in Luxemburg. Het hoofdkantoor annex distributiecentrum blijft in afgeslankte vorm nog enige tijd in Capelle aan den IJssel gevestigd.

Onder leiding van de onlangs benoemde CEO Roland van Geest zal worden gewerkt aan een herpositionering van Free Record Shop. Naar verwachting zal Van Geest de eerste nieuwe winkels vóór 1 oktober aan de buitenwereld kunnen presenteren.

Free Record Shop verwacht dat ook de game industrie de leveringen weer gaat hervatten en men eind september weer als vanouds met een volwaardig assortiment muziek, films en games kan komen. Momenteel wordt hard gewerkt aan de bijstelling van het gehele assortiment en aan een gefaseerde ombouw van de winkels zelf. In dit seizoen zullen naar verwachting ook de online verkopen sterk stijgen.

De activiteiten van Free Record Shop zijn overgenomen door FRESH Entertainment Holding B.V., een nieuwe opgericht vennootschap, waarvan ProCures 75 procent van de aandelen in bezit heeft en 25 procent in handen is van Free Record Shop-oprichter Hans Breukhoven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond