Deel dit artikel
-

Jobbird verhuist naar Amsterdam

Vacaturesite Jobbird verlaat zijn kantoor in Laren en verkast naar de Herengracht in Amsterdam. Van daaruit wil ondernemer Jan-Peter Cruiming beter de Europese markt kunnen bewerken.

“Het kantoor in Laren werd te klein. Om Europees te werken, breiden we het team uit van acht naar veertig medewerkers. Hieronder vallen 28 country managers, die vanuit Amsterdam de grootste landen van Europa zullen bedienen”, aldus Cruiming.

Jobbird voorziet hiermee naar eigen zeggen in toenemende aan de vraag van zijn klanten. Vanwege de gespannen arbeidsmarkt in Nederland of hun specialistische wensen vraagt een deel van de klanten naar buitenlands bereik. Daarom legt het bedrijf de laatste hand aan een vertaalslag van zijn dienst. Binnenkort is Jobbird beschikbaar in tien talen.

Cruiming wil het bedrijf, zo vertelde hij aan RTL Z, laten groeien van een omzet van tien miljoen naar 140 miljoen euro. Uiteindelijk hoopt hij ook buiten Europa actief te worden.

Momenteel staan er 160.000 vacatures op het digitale prikbord. Volgens het CBS zijn er tussen de 250.000 en driehonderdduizend vacatures. In 2017 ontstonden er in totaal meer dan een miljoen vacatures. Vacaturesites spelen een belangrijke rol in de invulling van die posities.

Voor Jobbird richtte Jan-Peter Cruiming ook al eens een vacaturesite op: de Nationale Vacaturebank. Dat werd in 2004 voor VNU gekocht voor 28 miljoen euro.

Deel dit bericht

2 Reacties

David

Hoogmoed voor de val. Allemaal leuk dat iedereen weer meegaat in deze absurde aankondiging zoals dat een paar jaar geleden ook gebeurde (en wat is daarvan terecht gekomen? Precies!). 28 countrymanagers die vanuit Amsterdam het allemaal gaan regelen in hun eentje. Dat kan alleen maar een super groot succes worden!

Roeland - websmedia

Was jij even on point @David

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond