Deel dit artikel
-

LECTRIC voegt Colours, Symfony en Relevance samen

Colours, Symfony en Relevance worden samengevoegd in Colours Groep. De bedrijvengroep brengt expertise over content, webbouw en e-commerce onder één dak.

“Het blijven afzonderlijke bedrijven, maar we gaan wel bij elkaars klanten onze diensten aanbieden”, aldus Jorg Verweij. Tot de jaarwisseling was hij directeur Colours. 2015 begon hij als directeur van de nieuwe bedrijvengroep, die op zijn beurt onderdeel is van LECTRIC Groep uit Den Bosch.

Met de promotie van Verweij valt de positie van directeur Colours vrij. Die zal worden opgevuld door Tim Kragt. Kragt is afkomstig van Mirabeau. Daar tuigde hij onder meer de vestiging in Eindhoven op.

De samenvoeging van expertise vloeit logisch voort uit vraag uit de markt. Bedrijven vragen steeds vaker niet enkel naar een bedrijf dat een site bouwt, maar willen daarbij ook in content worden voorzien. Of een webwinkel openen. De drie bedrijven kunnen die vraag gezamenlijk gaan beantwoorden.

Colours Groep heeft 90 medewerkers. Er zal tevens nauw worden samengewerkt met Mobile Pioneers, de mobiele specialist die in september 2014 door LECTRIC Groep werd overgenomen.

Internetbureau Colours opende vorige week officieel zijn kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam bij het Centraal Station.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond