Deel dit artikel
-

Montapacking omarmt fashionpack

Voor al haar modeklanten gaat e-fulfillmentbedrijf Montapacking als verpakking fashionpack van PostNL gebruiken. Daarvoor heeft het bedrijf een overeenkomst met PostNL gesloten. Met de eerste order van 50.000 fashionpacks is Montapacking gelijk ook de grootste afnemer van PostNL.

De verpakking bestaat uit meerlaags materiaal en is waterdicht. Door via een ventiel de lucht uit de verpakking te drukken, maken webwinkeliers hun bestellingen zo klein dat ze door de brievenbus passen. Nu wordt kleding nog vaak in een te grote doos verzonden.

Het belangrijkste voordeel van fashionpack voor de consument is dat de hij veel minder vaak thuis hoeft te blijven voor ontvangst van een pakje, omdat dit nu door de brievenbus past. Sweaters, jeans, T-shirts, jurkjes: bijna de helft van alle kleding past in fashionpack En retourzendingen kunnen in dezelfde verpakking luchtarm verzonden worden via de oranje PostNL-brievenbussen. Doordat het terugsturen van kleding en ander textiel eenvoudiger wordt, neemt de klanttevredenheid enorm toe.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond