Deel dit artikel
-

‘Nederlandse omzet Miinto verdubbeld in 2018’

Online boutiqueplatform Miinto heeft vorig jaar een omzet van 67 miljoen euro gerealiseerd. De Nederlandse activiteiten verdubbelden qua omzet bijna en behoren daarmee tot de grootste tak van het noord-Europese e-commercebedrijf.

Het Deense bedrijf deelde onlangs kerncijfers over het afgelopen jaar en noemt Nederland met Noorwegen als zijn twee grootste landen. Het resultaat voor belasting is een verlies van zes miljoen euro. Dat wordt veroorzaakt door de forse investeringen in de doorontwikkeling van de technische fundamenten.

Miinto exploiteert een e-commerceplatform waarop onafhankelijke boutiques hun artikelen in de digitale schappen kunnen leggen. Dat fungeert als een marktplaats, omdat de lokale ondernemers zelf de transactie financieel en logistiek afhandelen.

Voor het nu lopende jaar verwacht de onderneming een omzetgroei van veertig procent. Dat brengt de verwachte omzet tussen de negentig en 95 miljoen euro.

Het bedrijf is actief in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, België, Polen en Zwitserland. Er werkt 130 man.

Eind 2016 kocht de eigenaar van de Deense retailer Bestseller.com de meerderheid van de aandelen in het online boutiqueplatform dat in Nederland met RTL werd geëxploiteerd.

Foto: bennilover (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Susanne

Grappig.. er zijn inmiddels zoveel berichten over oplichting bekend en nog wirdt get bedrijf gepromoot en komt het nergens negatief in het nieuws. Hun telefoonnummer werkt niet meer en via chat beantwoorden ze geen vragen. Op mails wordt niet gereageerd. Misschien goed om hier een nieuwsitem van te maken?

de smit

Deze website met alle bekende merken die worden aangeboden voor vaak de helft van het bedrag meer dan de boetiek die hetzelfde item ook aanbied maar dan op de website van de boetiek zelf voor veel lagere prijzen!! Ook doet Mintto aan naam vervalsing zoals Golden Goose kleding maar in werkelijkheid bij de boetiek Style Italy Golden Gate kleding heet . Op Mintto worden de broeken van Golden Goose zoals Mintto het merk noemt maar in werkelijkheid het merk Golden Gate is de helft meer gevraagd op 1 item dan Style Italy hetzelfde item aanbied … Misleiding , Oplichting en Merk Vervalsing aan de orde van de dag bij Mintto!! Ook word er vaak de verkeerde maten van kleding naar de consument toe gezonden en als u een klacht heeft , verwacht niets terug van Mintto!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond