Deel dit artikel
-

Netbooster/metapeople koopt Internet Advantage

Het Utrechtse internetmarketingbureau Internet Advantage is overgenomen door het beursgenoteerde Netbooster Group. Per direct verandert de bedrijfsnaam in metapeople.

Dat maakten de partijen zojuist, voor opening van de beurzen, bekend. Hoeveel geld met de overname is gemoeid is niet bekend.

“Het is in de trend van consolidatie en internationalisatie”, zegt Internet Advantage-directeur Lennert de Rijk.”Zij hebben veel internationale klanten die ook in Nederland actief zijn. Ze hadden echter geen kantoor in Nederland en België, al waren ze daar wel naar op zoek.” De vijftien Nederlanders pasten qua cultuur en expertise goed.

“Net als wij zijn zij een echt performance agency die zich louter richt op de bluechips”, de grote bedrijven.

Het nieuwe moederbedrijf Netbooster Group heeft veel expertise op het gebied van analytics en data. “We doen zelf weinig aan eCRM, dus dat is een mooie aanvulling bovenop business analytics.”

Met de overname gaat het Utrechtse bureau vanaf vandaag door het leven als metapeople Nederland. Metapeople is het bedrijf waarmee Netbooster enkele jaren geleden fuseerde. Het Spaanse kantoor van Internet Advantage gaat niet mee in de overname.

Foto: Wikimedia (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond