Deel dit artikel
-

Netvalue neemt belang in verzamelaar productbeoordelingen

De Nederlandse internetinvesteerder Netvalue neemt een belang van vijftig procent in het Zweedse FMP Publishing AB, de exploitant van onder meer Testseek.com. Testseek is een wereldwijde verzamelaar van productbeoordelingen die ingezet wordt in de ecommerce applicaties van fabrikanten en retailers.

FMP Publishing is in Göteborg, Zweden gevestigd, en specialiseert zich geheel op het verzamelen en standaardiseren van beoordelingen van producten, met name computers en consumentenelektronica. De productbeoordelingen die Testseek verzamelt van duizenden websites met beoordelingen zijn een goede aanvulling op de dienstverlening van Icecat, een andere activiteit van Netvalue (via e-commercefonds iMerge).

Netvalue-investeerder Martijn Hoogeveen verwacht dat door de integratie van Testseek-reviews in Icecat ‘een zéér compleet en rijk aanbod ontstaat die gebruikers, e-commercebedrijven, een voorsprong geeft bij het bedienen van consumenten en zakelijke kopers. Klanten willen niet alleen begrijpen wat ze kopen, maar ook de zekerheid dat ze een product kopen dat als beste beoordeeld is door de markt’.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond