Deel dit artikel
-

Nieuw bureau Reachers voor Amazon marketing

Seeders en Made by Mouses richten samen Reachers op, een volgend bureau dat bedrijven wil helpen om internationaal succesvol te worden op Amazon.

Door een groeiende vraag vanuit de markt en de weinige specialistische bureaus op het gebied van de Amazon-marketplace zien Dennis Akkerman van Seeders en Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses naar eigen zeggen ‘een gat in markt’.

Met marketplace onboarding geven ze bedrijven advies en ondersteuning bij het registreren van een merk bij Amazon. Daarnaast wordt met SEO-technieken onderzocht hoe een bedrijf met behulp van bepaalde producttitels en backend keywords beter vindbaar kan worden op Amazon.

Daarnaast helpt het bedrijf met het adverteren van het assortiment binnen de marktplaats en concurrentieonderzoek.

Seeders en Made by Mouses zijn allebei bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing. Het idee komt dan ook niet uit de lucht vallen, aldus Hukkelhoven, die zelf al sinds 2018 actief is op Amazon met de verkoop van whitelabel producten.

Reachers wil zich vooral richten op de grotere productiebedrijven, zoals groothandels. Ze verwachten door de groeiende vraag vanuit de markt een snelle toename in het aantal klanten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond