Deel dit artikel
-

Online marketingbureau Shop2market splitst zich

Online marketingbureau Shop2market uit Hilversum valt uiteen in twee onafhankelijke bedrijven: Het online marketingbureau Shop2market en een productenbedrijf AdCurve.

Met de splitsing wil de directie naar eigen zeggen beter inspelen op de behoefte van de markt. De Shop2market tool biedt vooral inzicht in het rendement van advertenties, maar omdat het vaak ontbreekt tijd en kennis om deze informatie daadwerkelijk om te zetten in winstgroei, is het bedrijf gaandeweg steeds meer een adviesbureau geworden. De focus van AdCurve ligt in het schalen van de technologie voor een grotere markt.

Per 1 mei werken de bedrijven dan ook onafhankelijk van elkaar. Voor de grotere webwinkels blijft Shop2market voorlopig de integratie- en consultingpartner van AdCurve.

De tool Shop2market gaat dus zelfstandig verder onder de naam Adcurve. AdCurve levert apps voor sites als Beslist, Kieskeurig, Marktplaats en Zanox. Het bedrijf richt zich primair op de Magento Enterprise gebruikers en de appwinkels van Shopify, SEOShop en anderen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Arjan

Goed move van S2M, hoewel de onafhankelijkheid nog steeds een wassen neus is. Voor de grotere online marketing bureaus blijft het moeilijk om een dergelijke tool te adviseren die zo dicht gelieerd is aan een concurrent. Vergelijkbaar met bGenius van IPG (Traffic4u).

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond