Deel dit artikel
-

PostNL bezorgt voortaan ook foodproducten in België

PostNL bezorgt voortaan ook foodproducten in België. Dit doet het bedrijf voor Belgische aanbieders van online foodproducten. Maar ook Nederlandse aanbieders krijgen hiermee toegang tot de Belgische markt.

PostNL start in België met het bezorgen van de maaltijdboxen van Marley Spoon, de boodschappen van de Nederlandse biologische supermarktketen Ekoplaza en de thuisleveringen van Carrefour, die meer dan 780 vestigingen in België heeft. In de toekomst gaat PostNL ook voor andere online foodaanbieders bezorgen.

PostNL bezorgt vanuit Wilrijk vijf dagen per week food in heel Vlaanderen en Brussel. Voor Carrefour bezorgt PostNL in de provincies Antwerpen en Limburg.

Consumenten ontvangen nauwkeurige informatie over het bezorgmoment van hun verse producten. Het tijdvak waarbinnen PostNL foodproducten bezorgt is 30 minuten.

In Nederland wordt de dienst al langer geleverd. Met de Universiteit van Wageningen is een gespeciale koelbox ontwikkeld waarmee de producten op de juiste temperatuur kunnen worden vervoerd. De PostNL koelbox wordt verzegeld en pas bij de deur geopend zodat de temperatuur tot en met het moment van bezorgen wordt bewaakt. Na het bezorgen neemt de bezorger de koelboxen weer mee retour.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond