Deel dit artikel
-

PostNL breidt proef met pakket- en briefautomaat uit naar Breda

PostNL heeft zijn proef met pakket- en briefautomaten van PostNL uitgebreid naar Breda. Dit is een uitbreiding van de proef met pakket- en briefautomaten in Almere, Tilburg en op verschillende plekken in Limburg.

Een jaar geleden startte PostNL een proef met vijftien automaten in diverse wijken in Almere. Een half jaar later volgden zes automaten in landelijk gebied in Limburg. In Tilburg kunnen consumenten vanaf eind november vorig jaar op twaalf locaties terecht.

De pakket- en briefautomaat bevat een brievenbus met twee openingen en pakketlockers in verschillende formaten voor pakketten. Deze is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen en is tegelijkertijd een brievenbus. De consument ontvangt voor een pakket per sms of e-mail een unieke code om de pakket- en briefautomaat te openen.

Het bedrijf wil op grotere schaal inzicht krijgen in de keuzes die een gebruiker maakt bij het ontvangen en verzenden van pakketten.

In Almere komen er binnenkort zeven automaten bij. Vanaf begin 2018 breidt PostNL ook in andere steden in Nederland uit.

Deel dit bericht

1 Reactie

Tanne

Hoe kan het zo zijn, als dit allemaal zo goed werkt, dat je pakket op maandag wordt aangeboden in zo’n ding en dan op woensdag nog steeds niet is aangekomen. Zo vlot is het dan ook weer niet. De track and trace staat sinds maandag nog steeds op dezelfde status en het pakket ligt ook nog niet bij het sorteercentrum. Ik word er een beetje iebelig van.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond