Deel dit artikel
-

Provincie Overijssel biedt gratis internationale E-commerce scan aan

De Provincie Overijssel biedt ondernemers voortaan de mogelijkheid om een gratis internationale QuickScan aan te vragen. Die scan analyseert de huidige prestaties op het gebied van e-commerce, de interne en externe randvoorwaarden om succesvol te worden en de online vraag in bepaalde landen.

Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren, is de Internationale E-commerce voucher ontwikkeld. Er zijn twintig vouchers beschikbaar. Bedrijven uit Overijssel met vijf of meer medewerkers die exporteren of willen gaan exporteren mogen een QuickScan aanvragen.

Gaan bedrijven met de adviezen uit de QuickScan aan de slag dan volgt een bijdrage vanuit de provincie tot een maximum van 2.000. Wanneer bedrijven niets doen met de aanbeveling geldt een terugbetaling van 850 euro.

Vier internationaal opererende en gespecialiseerde bureaus voeren de QuickScan uit. Deelnemende bedrijven kunnen zelf kiezen bij welk bedrijf ze de quickscan uit willen laten voeren. De deelnemende bedrijven zijn Internet marketing bureau Seeders, Exxtra, Ionmoon en Tothem.

Deel dit bericht

1 Reactie

Joost Hoogstrate - E-commercemanagers.com

Is er ook iets bekend over de resultaten van die 20 vouchers?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond