Deel dit artikel
-

Rabo maakt mobiel betalen breder beschikbaar

Rabobank gaat in het tweede kwartaal van 2014 mobiel betalen breder beschikbaar stellen. Daarvoor lanceert zij voor haar klanten de Rabo Wallet die ‘tal van mogelijkheden’ moet gaan bieden. Bovendien heeft de Rabobank haar diensten MyOrder en Cashless Betalen samengevoegd, waardoor betalen aan de kassa nu ook mogelijk is met MyOrder, de app voor mobiel bestellen en betalen.

In de portemonnee stelt de bank meteen een aantal extra opties beschikbaar, onder meer het inscannen van kassabonnen, het tonen van een actueel saldo en het toevoegen van bonus- en klantenkaarten.

Daarnaast gaat de Rabo Wallet functies van MyOrder integreren. Deze app, ook beschikbaar voor klanten van andere banken, biedt mobiel bestellen en betalen voor onder meer horeca, bioscopen en parkeren. Afgelopen jaar groeide het aantal MyOrder-locaties van vier- naar elfduizend.

Rabobank heeft MyOrder nu samengevoegd met Cashless Betalen, bekend van betalen met NFC-stickers in bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants. Door de sticker met Near Field Communication-chip te koppelen aan MyOrder wordt het mogelijk om zowel vanuit de app als aan de kassa met MyOrder te betalen.

MyOrder Cashless Betalen kent naast de koppeling via de NFC-sticker ook andere verschijningsvormen: pasjes, sleutelhangers, polsbandjes. Het werd al volop toegepast via Cashless Betalen van Multicard en dat komt nu samen in MyOrder Cashless Betalen.

Bankieren kon al, wij gaan daar een portemonnee in de telefoon aan toevoegen, zegt Jeroen Verrijdt, directeur Betalen en Sparen van Rabobank.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond