Deel dit artikel
-

Corona: stay home-webshops, e-bikes online en bloemen in apps

Flavourites.nl is in verband met de coronacrises een speciale positief bedoelde stay home-rubriek opgestart. Hier zijn vindt men tientallen kleinschalige webshops op het gebied van hart-onder-de-riem cadeautjes en educatief speelgoed.

De stay home-rubriek wordt sinds afgelopen maandag, de dag waarop scholen en de horeca dicht gingen, ondersteund met een zogeheten ‘groeiblog’ waarop dagelijks een handige shoptip wordt toegevoegd.

Daarnaast blogt Flavourites hier elke dag een corona-gerelateerd lichtpuntje: bijzondere ideeën en initiatieven om samen door deze moeilijke periode te komen.

E-bikefabrikant Stella, die voorheen enkel in een E-bike Testcenter of aan huis verkocht, heeft intussen een tijdelijke webshop geopend. De testcenters blijven open, maar klanten hoeven in principe niet meer naar de winkel. ‘Nooit eerder waren Stella e-bikes online te koop, maar in deze lastige periode ontzorgen wij.’

Om de sterk getroffen bloemensector te helpen, bieden Whoppah en Brenger de kweker en de lokale bloemist kosteloos een verkoopaccount in de app en contactloze bezorgservice aan huis. De eerste 200.000 bossen, waaronder die van Qualily, worden sinds vrijdag aangeboden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond