Deel dit artikel
-

T-Mobile start actieplan na fusie Tele2

T-Mobile en Tele2 zijn sinds woensdag officieel één bedrijf. Dat betekent dat T-Mobile per direct van start gaat met een concreet actieplan, zo laat de Nederlandse dochter van het Duitse concern weten.

T-Mobile heeft aangegeven 5G als eerste in Nederland te willen gaan introduceren. De fusie met Tele2 is daarvoor een belangrijke eerste stap.

T-Mobile voert op dit moment al diverse tests uit met 5G, zoals de 5G antenne op het Leidseplein in Amsterdam. Daarnaast worden er binnen een eigen IoT team op dit moment al vele experimenten uitgevoerd in samenwerking met het bedrijfsleven en overheden.

Een andere belofte die T-Mobile wil waarmaken is de versnelde uitrol van glasvezel. Dat begint in de stad waar het bedrijf zelf gevestigd is: Den Haag.

Voor het buitengebied rolt T-Mobile 4G voor Thuis het komend jaar verder uit. Met 4G voor Thuis kunnen mensen met een speciale modem overal in Nederland internetten over een razendsnelle 4G verbinding.

Deel dit bericht

9 Reacties

Rob

In het buitengebied is 4G van t-Mobile een duffe ellende.

Bosma - Totaalwas

Beste Rob, je kunt het signaal versterken met een extra binnen of buitenantenne voor je 4G router.
Hoop dat je hier wat mee kunt, ve groeten

Rolf

T-mobile is hier de meest waardeloze provider. In huis regelmatig totaal geen verbinding en snelheden ver beneden pijl… Helaas dat tele2 en t-mobile (duitse telecom) samen zijn gegaan

Hans

Laten ze eerst zorgen dat je binnenshuis kan bellen. Zou erg fijn zijn. Ze geven steeds aan dat ze land dekkend zijn. Niet waar dus

tanja

We kunnen niet eens bellen met T-Mobile in het buitengebied laat staan dat jullie snel internet hebben ….Ik lach me dood met jullie groot praat

Jan

In tegenstelling tot de gene boven mij heb ik altijd top bereik mobiel bij tmobile. Ook thuis over de WiFi standaard boven de 85 mbs

B van gameren - Particulier

Maar nog steeds geen netflicks dat moet toch ook kunnen net als vodsfone en ziggo

Hans

Jan dan heb jij het prima met 85mbs ik zit op 0,64mbs de snelheid van vroeder via de telefoonlijn.

bert

Ik gebruik meer dan jaar onofficiële 4G in de stad voor heel gezin (tele2) en voor 26€ kan daar geen bedrade kabelboer tegenop. Snelheid,is 100/40, beter dan Ziggo.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond