Deel dit artikel
-

Vleks breidt distributie uit met Marktplaats

Technologieleverancier Vleks uit Harderwijk gaat zijn platform uitbreiden met ondersteuning voor verkopen op Marktplaats.nl. Handelaren krijgen daarmee een systeem dat voorraden in bulk kan aanbieden op Nederlands grootste handelsplatformen.

Het jonge bedrijf biedt reeds koppelingen naar bol.com, Amazon en Google Merchant Center. Daar komt over enkele weken ook Marktplaats bij, aldus een vertegenwoordiger van Vleks vanmiddag op de Webwinkel Vakdagen.

Behalve de distributie an sich biedt het systeem ook een slimme pricingmodule. Gebruikers, wat doorgaans webwinkels zijn, kunnen aangeven dat ze per se bovenaan in de zoekresultaten van een platform willen staan. Of juist op een positie die optimale winst oplevert. Daarnaast kan de webshop ondergrenzen instellen zodat er geen bleeders ontstaan uit een biedingenstrijd met een neerwaartse spiraal.

Het systeem werkt met input uit platformen als Magento, Prestashop en Woocommerce. Zowel met productsfeeds maar bijvoorbeeld ook met input uit handscanners die in magazijnen worden gebruikt.

De ondersteuning voor verkoop op buitenlandse handelsplatformen wordt ook uitgebreid richting ons omringende landen.

Foto: Sebastiaan ter Burg (cc)

Dit bericht is 50 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond