Deel dit artikel
-

Website Politie.nl wordt ingrijpend verbouwd

De website Politie.nl heeft een nieuw gezicht. De voorpagina is aangepast als een eerste stap in een grote verbouwing. Politie.nl moet gaandeweg nog beter worden benut als online servicekanaal waar burger en politie elkaar gemakkelijker vinden voor dienstverlening en opsporing.

Bezoekers zien nu als eerste de zes belangrijkste ‘zoekopdrachten’ die bezoekers die dag hebben gedaan. Deze zes transparante blokken veranderen afhankelijk van de actualiteit.

Men ziet aan de hand van deze blokken welke onderwerpen op dat moment het populairst zijn. Als cybercrime volop in het nieuws is en de themapagina op Politie.nl heel veel belangstelling trekt, dan wordt dat automatisch in het transparante blok vermeld.

Onlangs ging al het gemoderniseerde Mijn politie live. Dit beveiligde en besloten deel achter DigiD is eveneens opgepoetst.

Deel dit bericht

3 Reacties

Serge - 010marketing

Zou op zich wel leuke, aanvullende info zijn om te melden welke webontwikkelaar is ingehuurd voor Politie.nl. Is dat bekend?

Ron de Milde - Politie

Als reactie op de vraag van Serge. Politie.nl wordt gebouwd door een eigen team van de politie en niet door een ingehuurde webontwikkelaar. Het team politie.nl maakt deel uit van het onderdeel Nieuwe Media en Digitale Dienstverlening. Die club kent 5 productlijnen te weten : web/app/services/social media /opsporingsberichtgeving.

met een vriendelijke groet, Ron de Milde

Jan Willem

Ziet er goed uit die site. Ook op mn mobiel. Wat ik nou weer niet snap is wat de toegevoegde waarde is van de politie app. De vernieuwde website op je mobiel is meer dan voldoende en sluit veel beter aan bij het doel waarvoor ik de site gebruik. Is er iemand die me dat zou willen uitleggen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond