Deel dit artikel
-

Welikefashion.com is failliet

Welikefashion.com, de modesite die begon als Netalsindefilm, is failliet. De site werd in 2002 opgericht door internet onderneemster Marianne van Leeuwen en was afgekeken van het Engelse Asseenonscreen.com.

Volgens curator mr. J.F.H.M. Bartels werd er te weinig omzet gedraaid. Hij wil kijken of er een doorstart mogelijk is.

Netalsindefilm werd in november 2002 opgericht door Marianne van Leeuwen, Maarten Mantje en Henny Kruger, die elkaar kennen via MiepKniep. Er was destijds ook een informal investor bij betrokken. Netalsindefilm betrok de producten rechtstreeks van fabrikanten en importeurs. Men wilde ‘net zo veel verkopen als Wehkamp via internet’.

In 2009 werd de directie van wat in 2007 Welikefashion.com was gaan heten overgedragen aan Heleen Schouwenaar. Ton aan de Stegge en Edwin Tromp werden investeerders. In de nieuwe constellatie wilde men het groter en internationaler aanpakken. Van Leeuwen trok zich in 2010 terug uit het bedrijf.

Er was ook nog een fysieke winkel in Amsterdamse Van Baerlestraat, met een aantal jaren geleden ten minste zestigduizend klanten.

Deel dit bericht

22 Reacties

johan

Maar ik lees nergens dat de van Deusen groep deze shop een tijd terug gekocht had (shoeby)? of is dat niet zo?

Harry

Opvallend, dat dezelfde curator is aangesteld als voor het destijds failliet verklaarde concurrent Vimodos…

Angelique

Ik heb laatst iets retour gestuurd en moet mijn geld hiervoor nog terug krijgen? Kan iemand mij vertellen welke stappen ik nemen kan?

Linda

Goedemiddag,
Ik heb begin januari ook een jas van 160,00 retour gestuurd en heb nog geen geld ontvangen.Kan i hier nu naar fluiten????

Mo

Ik heb ook een aantal retouren gestuurd.
Kan ik mijn geld nog terug verwachten?

Johanna

Ik heb nog meer dan € 100,- shoptegoed bij We Like Fashion uitstaan… Kan ik dit op één of andere manier terugvorderen?

Jolanda

Ik heb 6 januari ook wat retour gestuurd. En dus nog steeds
geen geld terug. Wat moet ik doen?

Sandra

Ook ik heb op 10 januari wat retour gestuurd nadat ik per email contact met ze heb gehad. Niets meer van ze gehoord en nu lees ik dat ze failliet zijn. Wat nu?

Cathy

Wat jammer, dat was mijn “favoriete winkel”! Waar moeten we nu onze leuke kleren kopen; bij de Zara en Hennes, “dacht het niet.”

Mijke

Begin januari al een jurkje van 75 euro retour gestuurd, nog steeds geen geld terug. Wat een ellende, heb het echt nodig.

stephanie

kan iemand mij een emailadres geven van welikefashion.
op de website staat niks meer!
ik moet ook nog geld terug krijgen…. heel fijn dit. 🙁

Naasma

Dat is dus balen 11januari al aangekomen en natuurlijk mijn €80 nog niet ontvange. Raar hoor wel kunnen bestellen en betalen maar zodra je het hebt teruggestuurd krijg je geenene moer terug. Sluit dan gewoon al eerder je hele f**ing site zonder mensen te gaan oplichten man! Word een beetje moe van al die oplichters!

Genevieve

Ook ik heb een bestelling retour gestuurd en heb nog shoptegoed, wat nu?

lijn

Tsja, ik vond het altijd al slechte service dat je je bestelling vooraf moest betalen. Als het dan toch niet mooi zat, moest je het eerst terugsturen (1 week om dat te verwerken) en duurde het daarna nog 10 dagen voor je je geld terug had. Bijna knap dat ze failliet zijn gegaan, met al ons geld zo lang op hun rekening.

Judith

Ik krijg ook nog 150 euro van een retour gestuurd leren jasje….
Misschien kun je via creditcard terug vorderen?

An

Echt? Zien we ons geld niet terug? Iemand een idee welke consumentenorganisatie hier eventueel kan tussenkomen? Ik ook nog 80 te goed. Had de kleren beter gehouden.

Corine

Ook ik heb een jasje op 7 januari teruggestuurd en uiteraard geen retour ontvangen op mijn bankrekening. Meer dan 80 euro!
Ik hoor graag als er nog mogelijkheden zijn!

Danielle

Ik zit ook nog te wachten op geld van een retour???
En telefonisch contact is niet meer mogelijk!!!
Wat nu?

Linda

Ik krijg ook nog 45,- euro van een retour gestuurde trui!!
Nog altijd minder dan wat ik in andere berichten lees, maar dan nog!
Ik had al dagen zo’n vermoeden, dacht eerst dat het aan mijn computer lag dat ik nergens meer contactgegevens kon vinden. Na wat googlen vond ik dit!

krijg ook nog geld

misschien kunnen de mensen erachter meer vertellen
http://nl.linkedin.com/pub/heleen-schouwenaar/13/88/83a

Juliette

Ook ik heb iets retour gestuurd, nog steeds geen geld! Had het beter kunnen houden want nu heb ik helemaal niks! Erg slecht.. Dat ze retourzending aannemen en mij laten betalen en ik nu en geen broek meer heb en geen geld

Johanna

Zojuist gezien dat welikefashion een doorstart heeft gemaakt.
Kan echter niet meer inloggen met mijn oude accountgegevens.
De webshop biedt ook geen mogelijkheid om je shoptegoed nog te verzilveren met je oude code! Balen! Heb gemaild en hoop dat ze dit voor alle klanten die net als ik ook gedupeerd zijn correct oplossen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond