Deel dit artikel
-

Withlocals voegt Sydney toe als vijftigste stad

De Eindhovense scale-up in de reismarkt Withlocals.com voegt met Sydney de vijftigste stad toe aan zijn netwerk van bestemmingen waar het met locals persoonlijke reiservaringen verkoopt.

Het is een symbolische grens die directeur Matthijs Keij en zijn team over gaan. Naar verwachting zullen er in de loop van dit jaar nog eens 25 steden worden toegevoegd aan de lijst met bestemmingen.

Withlocals schaalt zijn activiteiten zichtbaar op, nadat het twaalf maanden geleden acht miljoen euro venture capital ophaalde bij Keen Venture en Inkef Capital. Daarmee werd de technische en operationele basis gelegd voor het groeipad dat de onderneming dit inslaat.

Eerder dit jaar gingen de Brabanders live met steden in Noord- en Zuid-Amerika.

Withlocals exploiteert een marktplaats voor reizigers en lokale gidsen die toeristen willen rondleiden. Iedere maand boeken tienduizenden reizigers uitjes en tours met geverifieerde lokale gidsen in nu vijftig steden op vrijwel alle continenten. In feite bemiddelen de Brabanders, ‘genetisch’ gezien afkomstig uit Greenhouse, in unieke reiservaringen.

Foto: Steven Penton (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond