Deel dit artikel
-

‘XS4ALL stopt met hosting’

Meerdere klanten van XS4ALL hebben een e-mail gehad waarin staat dat alle hosting bij XS4ALL per 1 oktober wordt opgeheven. Opvallend genoeg is dit nog niet breed gecommuniceerd door KPN: tal van klanten hebben de mail nog niet gehad.

Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt door actiecomité XS4ALL Moet Blijven. Die zijn verbaasd omdat door KPN was beloofd dat er niets zou veranderen als XS4ALL als merk zou worden opgeheven.

In 2019 ontstond veel ophef toen KPN bekend maakte dat het merk XS4ALL zou opgaan in KPN. Het leidde tot een exodus van klanten en de oprichting van de nieuwe internetprovider Freedom Internet. Daarop kwam KPN terug op zijn besluit. XS4ALL zou toch blijven bestaan.

Het enige wat er uiteindelijk gebleven is tot nu toe is de naam, verder wordt er momenteel gewoon gewerkt aan het overhevelen naar KPN van alles wat XS4ALL is en waar het voor stond, stelt het actiecomité vast.

Freedom Internet gaat shared webhosting daarom versneld aanbieden. Het bedrijf heeft besloten deze nieuwe dienst zo snel mogelijk en in ieder geval vóór september 2021 te lanceren zodat klanten van XS4ALL voor die tijd kunnen overstappen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond