Deel dit artikel
-

Zoover nu volledig in Duitse handen

TOMORROW FOCUS AG neemt WebAssets, het moederbedrijf van Zoover, Meteovista en weeronline.nl, in zijn geheel over. De uitgever had al meerderheidsaandeel van 50,99 procent.

Met de verkoop neemt commercieel directeur en oprichter Bas Rasker de komende maanden afscheid. Stephan Bosman blijft in ieder geval het komende jaar nog aan en zal samen met de nieuwe algemeen directeur, Philipp Goos, per 1 september leiding gaan geven aan het bedrijf in Zeist. Goos (37) is momenteel directeur bij Jameda.

Oorspronkelijk zouden de aandelen in fasen worden overgedragen in de jaren 2015 tot en met 2017. Door de versnelde overname wordt volgens Toon Bouten, CEO van TOMORROW FOCUS, ruimte gegeven aan een verdere samenwerking tussen de reisbedrijven. Met een gezamenlijk IT- en content platform kunnen het Duitse HolidayCheck AG, het Franse Ecotours en het Nederlandse Tjingo beter op elkaar worden afgestemd.

Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux met jaarlijks 185 miljoen bezoekers is. De website bevat meer dan 2,6 miljoen beoordelingen en meer dan 356.000 accommodaties van meer dan 45.000 bestemmingen in de wereld.

Emerce organiseert komende donderdag in Amsterdam Emerce eTravel.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond